Tarieven

Wat kunt u verwachten?

Als professionele hovenier in Leeuwarden bieden wij onze diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij begrijpen dat de kosten voor het inhuren van een hovenier een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van de juiste professional voor uw tuinproject. Hieronder vindt u een overzicht van ons vaste uurtarief, zodat u een idee kunt krijgen van wat u kunt verwachten bij het inhuren van onze diensten.

Vast uurtarief voor hoveniersdiensten

Ons vaste uurtarief voor alle hoveniersdiensten bedraagt €45 per uur (exclusief BTW). Dit omvat alle diensten die we aanbieden, waaronder tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw project, kan de totale prijs variëren. Wij bieden ook offertes op maat aan voor specifieke projecten.

Diensten inbegrepen in het uurtarief

Onze hoveniersdiensten omvatten het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Dit omvat het planten van bomen, struiken en andere beplanting, het aanleggen van bestrating en gazon, het installeren van tuinverlichting en beregeningssystemen, evenals het maaien van gras, snoeien van bomen en struiken, onkruid wieden en bemesten van uw tuin. Al deze diensten zijn inbegrepen in ons vaste uurtarief.

Afhankelijk van uw specifieke project en behoeften, kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en een nauwkeurige offerte te ontvangen.

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs