Werkgebied

Ons werkgebied

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Leeuwarden, en wij zijn werkzaam in de omgeving van Damwâld. Ons werkgebied beslaat een straal van ongeveer 60 kilometer rondom onze vestigingsplaats. Hierdoor kunnen wij onze klanten snel en efficiënt van dienst zijn.

We zijn voornamelijk in Noord-Nederland maar meestal in Drachten, Dokkum, Leeuwarden en alles wat daar rondom ligt werkzaam. Twijfelt u of wij werkzaam zijn in uw gebied? neem dan gerust contact met ons op om te bespreken of wij ook bij jou kunnen langskomen.

Kennis van de omgeving

Met ons team van professionele hoveniers hebben wij al vele prachtige tuinen mogen aanleggen en onderhouden in deze regio. Zo hebben wij onder andere tuinen aangelegd bij particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Onze klanten zijn altijd zeer tevreden over ons werk en waarderen onze persoonlijke benadering en vakkundige aanpak.

Veel tevreden klanten

Als hoveniersbedrijf vinden wij het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. Zo staan wij altijd voor ze klaar en komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe tuin, het aanleggen van een terras of het onderhouden van een bestaande tuin, wij zorgen voor een prachtig resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Wij zijn trots op ons werk en laten dit graag aan u zien. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons hoveniersbedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen.

Afhankelijk van uw specifieke project en behoeften, kunnen wij een offerte op maat voor u opstellen. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en een nauwkeurige offerte te ontvangen.

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs